Kies voor je uitnodiging maken uit de diverse soorten uitnodigingen

Uitnodigingen maken maken voor een feestje, een bijzondere verjaardag, maar ook uitnodigingen voor een geslaagde party, huwelijksjubileum en voor een communie, bij ons vind je leuke en aparte uitnodigingskaarten. Ook kan je natuurlijk met foto’s een prachtige kaart maken. Je kan op diverse manieren uitnodigingskaarten maken en natuurlijk ook in vele maten. Hoe: kies een uitnodigingskaart en vermeld de locatie en tijd aan de voorzijde of binnenzijde van je uitnodigingskaart.

Uitnodiging maken op een snelle en eenvoudige manier

Maak en bestel je kaarten op een snelle en makkelijke manier. Kies een afbeelding uit onze omvangrijke collectie wenskaarten en gebruik deze voor jouw uitnodigingskaart. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen foto of ontwerp te gebruiken bij het maken van persoonlijke, unieke kaart. Personaliseer je uitnodigingen verder met verrassend originele versieringen. Breng je boodschap over met de ideale letterkleur en het juiste lettertype. Bedenk zelf een geschikte tekst of laat je inspireren door onze voorbeeldteksten voor uitnodigingskaarten elders op deze website.

TIJDELIJK GEHEEL GRATIS PROEFKAART MAKEN

Je wilt uitnodigingen maken maar natuurlijk eerst weten of de kaart goed is. Wij bieden je tijdelijk de mogelijkheid om jouw proefkaart geheel gratis te maken, zelfs de verzendkosten zijn gratis. Voor het maken van uw proefkaart volg je de volgende stappen:
– als je het nog niet hebt gedaan, maak dan eerst een account aan. Klik op “Mijn account” en vul onder “Registreren” je emailadres in en klik op registreren. De rest is wijst zichzelf.
– maak je kaart, sla deze op en bestel de kaart. Je komt in de winkelwagen en vul daar de couponcode HKU2KZ4P in.
– het aantal mag alleen 1 kaart zijn en de kaart moet bedoeld zijn om later uitnodigingen of andere meerdere kaarten te bestellen.

Kies hieronder uw soort uitnodiging