Verjaardagskaart

Er is er een jarig, hoera, hoera, en je bent op zoek naar een kaart. Verras de jarige met een gepersonaliseerde verjaardagskaart van Fastcards en zet hem of haar extra in het zonnetje.

Lang zal hij leven!

Als iemand jarig is, wil je diegene natuurlijk blij maken met een verjaardagskaart. In de haastige tijd waarin we tegenwoordig leven, willen we onszelf er soms nogal makkelijk van afmaken. Een simpel appje met een paar feestvierende emoticons of een spraakbericht is al gauw verstuurd. Maar laten we eerlijk zijn: iedereen vindt het veel leuker om een kaart te krijgen voor zijn of haar verjaardag. Als je een verjaardagskaart krijgt, weet je dat de afzender de tijd en moeite voor je heeft genomen en heeft nagedacht over wat hij je wilde zeggen. Het geeft je felicitatie echt een persoonlijke touch.

Ontwerp zelf je verjaardagskaart

Bij Fastcards ontwerp je makkelijk en snel een persoonlijke verjaardagskaart voor iedereen. Wanneer je een leuke kaart hebt gevonden die bij de jarige past, ga je ermee aan de slag in de editor. Hierin kun je onder andere:

  • een persoonlijke tekst toevoegen
  • afbeeldingen toevoegen
  • extra versieringen aanbrengen
  • de achtergrond bewerken
  • de lay-out van de kaart aanpassen

Je past een verjaardagskaart dus volledig naar wens aan. Zo weet je zeker dat de jarige een unieke kaart krijgt die helemaal bij hem of haar past!

Direct een verjaardagskaart versturen

Een verjaardagskaart schrijven, in een envelop doen en naar de brievenbus brengen is verleden tijd. Fastcards maakt het je gemakkelijk:

  1. Kies je verjaardagskaart.
  2. Pas hem aan naar smaak en vul hem aan met jouw persoonlijke boodschap.
  3. Geef vervolgens het adres van de jarige op.
  4. Betaal de verjaardagskaart via een van de betaalopties.

Klaar! Je hoeft niets meer te doen. Fastcards drukt je verjaardagskaart af en verstuurt hem naar de gelukkige geadresseerde.

Over Fastcards

Fastcards heeft kaarten voor iedere gelegenheid. Of dat nu is om iemand te feliciteren met zijn verjaardag, om naasten te vertellen over je verhuizing of wanneer je juist iemand wilt condoleren. Al is het maar een kaartje om te vertellen dat je aan iemand denkt. Bij Fastcards vind je de kaart waarmee je zegt wat je zeggen wil. Kijk ook eens naar onze:

Vragen over onze verjaardagskaarten?

Heb je nog vragen over onze verjaardagskaarten of heb je hulp nodig bij het personaliseren van een kaart? We horen het graag. Stuur een e-mail naar onderstaand adres en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel ons direct.