home > Rouwkaarten

Maak hier de meest stijlvolle rouwkaart, met of zonder foto

Er zijn situaties dat het best moeilijk is om een kaart met een mooie veelzeggende tekst te vinden. In deze categorie met Rouwkaarten proberen wij je wat ideeën te geven voor prachtige en stijlvolle rouwkaart met een mooie tekst. Fastcards heeft in de categorie kinderrouwkaarten speciale kaarten voor ongeboren baby's die zijn overleden, of voor een kindje wat maar heel kort het levenslicht mocht aanschouwen.

Steeds vaker wordt een rouwkaart door familie zelf gemaakt

Het dunne papiertje wat uit een printer komt en door moet gaan voor een rouwkaart, staat steeds meer mensen niet meer aan. Nu kan je zelf een luxe karton soort uitkiezen, zoals Parelmoer karton of Yvory Gold met een zachte glans en glitter. De teksten zijn uiteraard zelf aan te passen en foto's zijn makkelijk toe te voegen en je weet het, heb je nog hulp nodig, bel of mail gerust.

 

De wereld rouwt, Nederland rouwt...

Wat zo mooi had moeten beginnen voor alle slachtoffers van de MH17 is geëindigd in een tragedie waarvan we misschien nu nog maar het topje van de ijsberg hebben bereikt.
Een diep, ontroostbaar, misschien wel niet overzienbaar verdriet heeft dit achtergelaten bij alle familieleden, vrienden, collega's van deze mensen.
Het is bijna niet voor te stellen wat er met je gebeurd, de onzekerheid, het geregel, alle gedachtes die je hebt toch nog zien te ordenen, elkaar opvangen, eigenlijk is het een en al chaos in je hoofd en lichaam.
Ik denk dat het werkelijke verdriet pas veel later kan komen....

In een situatie als deze zijn er bij mij heel veel gedachtes, gevoelens, emoties, ik zou ze wel op willen schrijven maar weet gewoonweg niet waar te beginnen of te eindigen.
Het zou de lading niet dekken, alles zou niet gezegd zijn.

Ik hoop oprecht, uit het diepst van mijn hart, dat alle getroffenen, hulpverleners of wie ook dicht bij dit alles is betrokken, voor nu en voor altijd troost zullen vinden en mogen ontvangen van hun naasten.
Help hen bij te staan, heb respect, verwacht het onverwachte, en heb begrip voor elkaar.
 
Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs: