home > Bedankkaarten > Dankbetuigingen

Maak Bedankkaartjes overlijden voor sfeervolle dankbetuigingen

Iedereen bedanken met stijlvolle dankbetuigingen voor de komst naar de uitvaart, begrafenis of crematie, de prachtige bloemen en talloze kaarten, wordt steeds vaker gedaan.

Gebruik gerust bij het maken van bedankkaartjes overlijden ook eigen foto's

Kies een voorbeeld of vervang de foto als voorbeeld met een eigen foto. Ook kan je alle gebruikte versieringen, teksten, achtergronden, etc. aanpassen naar eigen wens. Dankbetuigingen zijn mede een manier om de zware tijden met z'n allen door te komen. Wil je meer tekst ideeen klik dan hier.
Om een foto te vervangen klik op de foto en dan op weer op de foto, foto verwijderen, foto uploaden en schalen en weer op

 
Je kent die persoon wel, die persoon die altijd voor je klaar staat. Die je altijd helpt als er weer iets is waar je hulp bij nodig hebt, die persoon waar je altijd op kan vertrouwen, die persoon die jou altijd steunt in de moeilijke tijden. Iedereen heeft wel iemand in zijn leven die er altijd voor jou is en ook alles voor jou over heeft. Of het nou voor hulp in de tuin is, een kapotte kraan, je hond die uitgelaten moet worden omdat je ziek bent. Deze persoon is goud waard, maar hoe bedank je nou die persoon op een gepaste manier? Misschien wel met een etentje, een bloemetje of een leuke bedankkaart. Hoe dan ook, deze persoon verdient het om wel is in het zonnetje gezet te worden. Alleen om te laten zien dat je dankbaar bent dat deze persoon in jouw leven is en dat je dankbaar bent wat deze persoon alles voor je over heeft. 
 
Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs: