Abraham uitnodigingen

Mijn vader wordt 50 (abraham) en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. We hebben hem er immers een heel jaar lang mee gepest dat deze dag zou komen. Nu het zover is zullen we ook groots uitpakken, een grote pop voor de deur, een spandoek over de weg heen gespannen en we hebben de fanfare gevraagd of ze een rondje door de straat willen maken. Helaas ging dat laatste niet door. Het leukste is dat dit van hem allemaal niet hoeft, hij denkt ook dat we nog niets geregeld hebben en dat het dus een gewone verjaardag wordt. Nu heb ik ook nog op Fastcards zo’n leuke kaart gemaakt. Op de voorkant van de kaart heb ik 2 foto’s gedaan, een dat hij jong is en een recente foto. Zo konden goed zien wat de tijd met hem heeft gedaan. Het gaat allemaal zo gemakkelijk daarom bestel ik mijn abraham uitnodigingskaarten bij Fastcards.