Persoonlijke felicitatiekaart

Zoals u misschien weet worden er steeds minder kaarten per post verstuurd, wat jammer is.
Met mijn verjaardag vind ik het altijd leuk als mijn hele huis volstaat met kaarten van al mijn familie en vrienden. Dat er steeds minder kaarten worden verstuurd komt doordat mensen hun felicitaties tegenwoordig uiten via internet of per sms.

Nu doe ik het tegenwoordig ook gewoon via internet, maar mijn vrienden en familie ontvangen gewoon een papieren verjaardagskaartje. Dat komt omdat ik fastcards.nl gebruik, zo stuur je via internet een gewone kaart zonder dat je de deur uit hoeft en zo hou je toch het ouderwetse gevoel van een kaart. Ik vind dat al die kaarten tenslotte een stukje decoratie zijn in je huis met je verjaardag. Want, als ik eerlijk ben krijg ik er niet echt een warm gevoel als iemand mijn een sms’je stuurt voor mijn verjaardag. Ik vind een felicitatiekaart veel persoonlijker en mooier, sommige zijn zo bijzonder dat je ze bewaart. Dit zie ik met een sms’je niet gebeuren.