Piraten en prinsessen kaarten

Laatst was mijn buurjongentje jarig en die wil later maar 1 ding worden en dat is piraat! En nu moet ik ook wel een beetje toegeven, wie wilde dat vroeger nu niet. Als je ook al die films kijkt die er over gaan, dan moet ik zeggen dat hem best gelijk kan geven. In de films zijn het allemaal grote boten en stoere mannen, nu weten wij wel beter maar hij niet. Dus met zijn verjaardag dacht Ik, ik koop een piratenpakje voor hem, helemaal compleet met haak en ooglap. Toen ben ik naar fastcards.nl gegaan en heb daar natuurlijk een piraten kaart uitgezocht. Het leuke aan fastcards is dat je op de kaart zelf foto’s of afbeeldingen kunt zetten. Nu hou ik er van om een beetje out of de box te denken, dus had ik geen foto geüpload maar een schatkaart. Een kleine plattegrond van de buurt en daar had ik ergens zijn cadeau verstopt, zodat hij al vast kan wennen aan het piraten leven en het schat zoeken. 

Aaargg gefeliciteerd kapitein