Te laat met feliciteren

Ken je dat? Dat je 2 dagen te laat aan iemand verjaardag denk. Nou ik wel, ik ben namelijk niet zo goed in het onthouden van verjaardagen en het lijkt wel als of ik er steeds meer moet onthouden. Het lijken ook wel altijd de zelfde te zijn die je vergeet. Als dat weer is gebeurt dan baal ik wel, maar ik stuur altijd nog een kaartje.

Wat wel een voordeel is als je te laat bent, is dat je is uit een heel andere assortiment kaarten kan kiezen. Op Fastcards.nl heb je hele leuke kaarten waar de excuses voor het te laat zijn van de verjaardag al op de voorkant staan. Zelf vind ik deze kaarten echt te gek, ze zijn lekker opvallend en daarbij komt nog dat ze op die dag alleen jou kaart binnen krijgen. Zo heb ik het vaak klaar gespeeld dat mijn kaart van vorig jaar nog wel even als gespreksonderwerp van dit jaar kon dienen. En ook al is de kaart te laat de meeste mensen kunnen wel waarderen dat je er als nog een stuurt.