Party, tijd voor een feestje en een verjaardag organiseren

Jaja, het is alweer bijna een jaar geleden, ik ben jarig. Alleen had ik nou net even geen zin om al die uitnodigingen te schrijven. Dus ging ik maar even surfen om te kijken hoe ik dat zo makkelijk mogelijk kon oplossen, ik kwam uit op Fastcards.nl.


Bij Fastcards viel het me op dat de kaarten veel persoonlijker zijn dan de meeste kaarten die je kan kopen. Alles valt naar je persoonlijke voorkeuren in te stellen, zo kan je een eigen foto uploaden of een gekke tekst neerzetten. Je kan zelfs  een cadeau meesturen, dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Daarbij komt nog dat je de kaarten aan een heel adresboek te gelijk kan sturen.

De site is erg makkelijk te besturen, zelfs een leek als ik kan hier mijn eigen persoonlijke kaart ontwerpen voor alle gelegenheden, alles is mogelijk. Dus kaarten nodig? Ga naar fastcards.nl!