Een leuke verjaardagskaart vinden

Je zoon of dochter is binnenkort jarig en je wilt hem/haar iets leuks geven. Alleen een simpel cadeau vind je niet goed genoeg. Het cadeau dat je wilt geven moet iets leuks met zich meedragen. Kortom, je wilt je kind echt het gevoel geven dat hij jarig is.

Een leuke verjaardagskaart vinden kan wel eens erg lastig zijn. Dit is iets wat mij laatst is overkomen. Ik had al een leuke kaart voor mijn zoon, maar vond dat er iets aan ontbrak. Via Google kwam ik op een afbeelding terecht, precies wat ik zocht!

De week daarop was het eindelijk zo ver, mijn zoon zou 11 jaar oud worden. Samen met de rest van het gezin liepen wij zijn slaapkamer binnen en zongen “Lang zal hij leven”. Langzaam werd hij wakker en keek ons slaperig aan. Mijn man legde het dienblad met zijn ontbijt op het bed neer en ik legde zijn cadeautje op de schoot van mijn zoontje nadat ik hem een dikke pakkerd had gegeven. Eenmaal echt wakker, haalde hij de verjaardagskaart ervan af. Enthousiast en blij keek hij naar de kleurige kaart. We genoten van zijn blije toetje.. Daarna keek hij naar het cadeautje en pakte dit haastig uit. Heel blij gaf hij ons een kus.

Hij was erg vrolijk die dag en had erg naar zijn zin. Ik zou zeggen dat het gelukt is om hem een leuke verjaardag te ‘ bezorgen’, mede door de leuke kinderverjaardagskaart van Fastcards.nl