home > Kaartjes sturen tips voor allerlei verzend momenten

Lees hier meer over het Kaartjes sturen voor allerlei gelegenheden

<< Terug naar overzicht

Er is altijd wel een moment dat je een kaartje naar iemand kan sturen, maar wanneer stuur je nou welk kaartje? Fastcards heeft een ruime keuze in de categorie, Kaartjes maken. We bespreken hier even de vele mogelijkheden:

Achtergronden spreekt eigenlijk wel voor zich, hier kan je een leuke achtergrond kiezen en zelf de kaart opmaken hoe jij het wilt. Voeg een leuke tekst toe en/of een leuke foto van bijvoorbeeld de gene aan wie je hem stuurt. Met de categorie achtergronden kan je je zelf dus helemaal uitleven en je fantasie de vrije loop laten gaan.

Back to school is vooral voor de scholieren. Je broertje of zusje heeft lekker vakantie gehad en moet volgende week weer naar school. Het vele buitenspelen met vriendjes en vriendinnetjes zal nu minder worden, natuurlijk kunnen ze na school wel weer verder spelen. Deze kaart is dus vooral voor scholieren die weer naar school moeten na een vakantie. Het is de bedoeling dat je ze met deze kaart veel succes wenst het volgende schooljaar en dat ze maar goeie cijfers mogen halen.

Beterschapskaart is een kaart voor de zieken. Is er iemand ziek dan wil je die gene natuurlijk beterschap wensen en even van het ziek zijn afleiden, dit kan natuurlijk doormiddel van een leuk kaartje. Ziek zijn is nooit leuk, je bent vast zelf wel eens zelf ziek geweest. Je ligt maar op bed of de bank en kan helemaal niks doen, ja een beetje tv kijken of lezen maar dat gaat na een tijdje ook wel vervelen. Zelf voel ik me altijd een stukje beter nadat ik een leuke beterschapskaart heb gelezen.

Bloemen wat zijn bloemen toch mooi, rode, witte, roze, gele, paarse en noem allemaal maar op. Ze zijn niet alleen mooi maar ruiken ook zo lekker. Maar wat ook leuk is, is een bloemenkaart. De bloemenkaarten van Fastcards zijn mooi en fleurig, net als echte bloemen! Natuurlijk heb je dan niet de geur van de bloemen maar deze “bloem” blijft voor altijd mooi en fleurig. Bloemen krijgen is altijd leuk, het fleurt je huis erg op en het geeft je een fijn gevoel dat je ze krijgt. Met een bloemenkaart kun je precies het zelfde voelen, een kaart ontvangen is ook altijd leuk!

Condoleance is de kaart die toch wat treurig is maar je toch een goed gevoel kan geven. Het is nooit fijn om een dierbaar iemand te verliezen maar we gaan het toch allemaal mee maken, ook al hopen we dat niet. Met deze condoleancekaarten kun je iemand op een gepaste manier laten weten dat je mee voelt met het verlies van de persoon aan wie je het stuurt. Vind je het moeilijk om een passende tekst te verzinnen? Fastcards heeft voor dit soort momenten een aantal innige deelnemingen voorgeschreven.

Dieren, wie houdt er nou niet van dieren? Lieve hondjes, zachte katjes en schattige aapjes, Fastcards heeft van alles wat. Iedereen heeft wel een dierengek in z’n familie, en wat is er dan leuker om deze persoon een leuk dierenkaartje te sturen. Wie wordt er nou niet vrolijk van dieren, die schattige kopjes en zachte vacht, de gekke dingen die ze doen om aandacht te krijgen.

For men only, de titel zegt het al, alleen voor mannen! Is er iemand bijna jarig en wil je hem graag een spannende en grappige kaart sturen, dan zit je hier goed. Wordt je neefje bijvoorbeeld eindelijk 18, is dit natuurlijk een leuk moment om zo’n kaart te sturen. Maar het is natuurlijk niet alleen voor verjaardagen, je kan ze ook sturen voor een mannenavond, om je vrienden uit te nodigen om een biertje te komen drinken onder het voetbal.

Groetjes van ons! Wil je iemand de groetjes doen omdat je hem en/of haar al een tijd niet hebt gezien en toch even laten weten dat je ze niet bent vergeten. Je kan natuurlijk ook zomaar een groetjeskaart sturen, gewoon om die gene even te groeten. Het kan natuurlijk ook zijn dat je vrienden, familie en/of kennissen de groetjes doet om te laten weten dat je het leuk hebt op vakantie.

Humor, lachen is gezond. Humor is het aanvoelen of iets grappig of geestig is, humor kan gezien worden als een eigenschap van het menselijk denken en menselijke emoties. Lachen zorgt voor een positieve stroom van gedachten en gevoelens. Tijdens het lachen komen er endorfine vrij, dit zorgt er voor dat pijn verminderd en werkt stressbestendig. Wat is er dan beter om iemand te laten lachen met een leuk humorkaartje van Fastcards.

Liefde is mooi en geeft je een fijn en warm gevoel. Liefde kun je op allerlei manieren tonen, je kan iemand overspoelen met cadeaus en bloemen, maar dit hoeft niet altijd. Bij liefde draait het niet om cadeaus en bloemen maar om wat je voor elkaar voelt en samen leuke dingen doen. Maar met een liefdeskaart van Fastcards kun je toch even laten merken dat je veel om iemand geeft en hem of haar lief hebt. Je zal er versteld van staan hoeveel een kaartje kan zeggen. Wist je trouwens al dat mensen in de zomer sneller verliefd worden, in onze blog De zomer lees je er meer over.

Opkikker, iedereen kan het wel eens gebruiken, een opkikker. Zit iemand even in de zorgen, net niet z’n diploma gehaald of weer gezakt voor z’n rijbewijs, dan is een opkikkerkaart meestal passend. Met een opkikker probeer je er voor te zorgen dat die persoon weer wat vrolijk word. Het leven zit soms even niet mee maar daar moet je je niet bij neerzetten en dat kun je met deze opkikkerkaart laten weten.

Prinsessen en piraten, welk meisje wou er vroeger nou geen prinsje worden en welke jonge wou nou geen stoere piraat zijn. Iedereen wou vroeger wel iets zijn en daarom heeft Fastcards deze kaarten samengesteld. Prinsessenkaartjes voor de kleine prinsesjes en de stoere piratenkaarten voor de stoere jongetjes. Stuur bijvoorbeeld een piratenkaartje naar een jarige die een piratenfeestje gaat houden of een meisje die een prinsessenfeestje houdt.

Religie is het zoeken naar een zinvolle betekenisvolle verbinding waarbij meestal een god centraal staat. Religie word meestal geloof genoemd, er zijn vele geloven zoals: Christendom, de Islam, Jodendom en nog veel meer. Bij Fastcards heb je verschillende soorten religiekaarten voor religieuze dagen.

Sorry zeggen is niet altijd makkelijk, misschien is iemand zo erg gekwetst dat je hem niet kan bereiken. Ruzie is nooit leuk en je voelt je er ook niet beter door om ruzie te zoeken. Bij ruzie komt veel kijken, mensen om je heen worden er meestal ook door beïnvloed, dus is het belangrijk dat je een ruzie snel oplost. Dit kan doormiddel van een sorry kaartje, Fastcards heeft een set sorry kaarten om te laten blijken dat het je echt spijt.

Sport is goed voor je, je blijft gezond en in beweging en je voelt je er ook lekker door. Er zijn vele soorten sporten, voetbal, basketbal, tennis, handbal en nog veel meer. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur met sport, meisjes kiezen meestal voor danssporten en jongens meestal voor balsporten, dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn. Fastcards heeft een mooie keuze voor sportkaarten, een leuke kaart voor het slagen voor je zwemdiploma, leuke voetbalkaarten voor bijvoorbeeld als het voetbalseizoen weer gaat beginnen.

Sterkte, iemand proberen sterker te maken door middel van een sterktekaart. Heeft iemand z’n been gebroken of is er iets ergs gebeurt. Als er iets ergs is gebeurt dan is het meestal moeilijk om in te schatten hoe iemand reageert op een sterktewens. Met een sterktekaartje kun je iemand toch op een gepaste manier je sterktewens geven, misschien dat die gene door het kaartje zich al een stuk beter gaat voelen.

Succes wensen kan voor veel gelegenheden, bijvoorbeeld voor een examen of een sollicitatie voor een eerste baan. Iedereen heeft het gehad, stress voor examens en je koppie er niet bij kunnen houden. Met een succeskaartje kun je die persoon toch even een goed gevoel geven dat je aan die persoon denkt. Dit kan er dan weer voor zorgen dat die persoon wat meer moed krijgt en wat beter z’n examen ingaat.

Veel geluk wensen is natuurlijk een beetje het zelfde als iemand succes wensen. Je probeert er voor te zorgen dat iemand wat meer moed krijgt en wat beter z’n examen of sollicitatiegesprek in gaat. Geluk zorgt voor vreugde en ontspannenheid, dus een veel geluk kaartje kan er voor zorgen dat iemand zich meer ontspannen voelt na het lezen van jouw kaart.

Voetbal is een wereldwijde sport waarbij twee ploegen met ieder 11 spelers in het veld tegen elkaar spelen met een bal. Het is de bedoeling dat je dan bij je tegenstander de bal in het doel schopt, de keeper moet dan de bal tegenhouden. Maar dit had ik je natuurlijk eigenlijk niet hoeven uitleggen, iedereen heeft vroeger wel eens voetbal gespeeld of gezien. Fastcards heeft een keuze uit voetbalkaarten samengesteld, misschien kan je wel een voetbalkaart sturen voor een voetbal avondje, een toernooitje of om je team uit te nodigen om voetbal te komen kijken.

Voor opa een mooi kaartje. Een opa is er meestal voor iedereen, hij helpt je met het huis schilderen of de tuin verbouwen. Een opa is er altijd om te helpen, maar dat kan natuurlijk niet altijd. Fastcards heeft voor deze super opa speciaal een rubriek gemaakt. Hier staan felicitatie kaarten voor opa’s en leuke kaartjes gewoon voor de beste opa die er is.

Voor oma ook een mooi kaartje. Een oma is er net als een opa meestal altijd, ze helpt in het huis met schoonmaken en heeft altijd lekkere dingetjes mee. Gezellig bij oma eten, heerlijk! Oma komt op bezoek, ze zal vast iets lekkers mee nemen. Net als die rubriek van opa is er voor oma ook één, hierin staan kaarten voor de liefste oma die er is.

Vriendschap is een nauwe relatie tussen twee of meerdere personen, geen soort liefdes relatie die je met je partner hebt maar anders. Vriendschap kent geen verschil tussen ras of geslacht, vriendschap is open en iedereen verdient het. Om te laten blijken hoe dankbaar je bent met je vrienden heeft Fastcards een mooie en ruime keuze vriendschapskaarten. Stuur je vrienden een leuk kaartje om te laten weten dat je blij met ze bent als vrienden.

Welkom thuis na een lange vakantie. Wil je iemand welkom thuis wensen die na een lange tijd van huis weg geweest te zijn eindelijk weer thuis zijn, dan heeft Fastcards daar de juiste kaart voor. Laat blijken dat je ze toch wel gemist hebt en blij bent dat ze weer thuis zijn.

Zomaar een kaartje sturen voor de leuk, bij Fastcards kan het. Stuur iemand een kaart om hem of haar een fijne dag te wensen of om te zeggen hoe geweldig je die gene vind. Een kaartje ontvangen is altijd leuk dus waarom niet onverwachts? Misschien ontstaat er wel een ritme in dat jullie elkaar elke week zomaar een kaartje sturen. Fastcards heeft een ruime keuze zomaar kaartjes.