home > Blog - Een vriend of vriendin in een dip?

In een dip

<< Terug naar overzicht

 

 


na regen komt zonneschijn
 

Mijn vriendin zat de afgelopen week in een dip. Ze was heel erg depressief. Ik had van alles en nog wat geprobeerd. Ik stuurde haar chocolaadjes, een knuffelbeertje en nog veel meer. Maar het was allemaal tevergeefs. Het was op een gegeven zo erg, dat ik er zelf een beetje depri van raakte.

Een van mijn broers kreeg er genoeg van, om mij zo te zien. Hij zei tegen mij dat er snel iets moest gebeuren, want het kon zo niet langer. Als tip gaf hij mij een site, namelijk de website van Fastcards. Ik ging meteen kijken. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want ze hadden van alles en nog wat, waarvan ik dacht “Ja, daar kan ik wel wat mee”.  Nog voordat de avond voorbij was had ik mijn vriendin een wenskaart gestuurd met een doos vol heerlijke bonbons erbij. De vrolijke kaart vond ik in de categorie “Specials” en vanaf daar in een subcategorie “Opkikker”.

Later die week kwam ze bij mij langs en omhelsde ze me en kreeg ik een dikke pakkerd op mijn wang. Ze zei dat de schattige poesjes op de kaart haar helemaal blij maakten en ze vergeten was,waaromze in een dip zat. Ik was stomverbaasd,  hoe snel dat over was gegaan na de opkikkerkaart van Fastcards. Wel kan ik zeggen dat ik heel blij ben dat het zo snel is gegaan, ik denk daarom ook dat het niet beter opgelost had kunnen worden.