home > Blog - Na regen komt zonneschijn

Na regen komt zonneschijn

<< Terug naar overzicht

 

 


na regen komt zonneschijn
 

Het is niet leuk als het gebeurt, maar soms is het niet anders. Je gaat scheiden en dat is iets, waar je als stel eigenlijk niet aan wilt denken en alleen maar hoopt: “na regen komt zonneschijn!”.

Wat doe je dan als het zo ver is? En hoe vertel je het de kinderen? Het liefst wil je dat alles zo vreedzaam als het maar kan verloopt. Uiteindelijk wil je toch allebei weer je leven oppakken en deze nare gebeurtenis achter je laten.

Nadat ik mijn kinderen gerust gesteld had, dacht ik eraan om de rest van de familie op de hoogte te stellen. Het leek ons beter, dat beide families ook gerust gesteld werden. Samen besloten we een kaart te sturen naar onze families om ze hierover te informeren. Het zal maar gebeuren dat je moeder vraagt: “En komen jullie samen met de kinderen bij ons eten?”, onwetend dat je dan in een scheiding zit. Je moet er toch niet aan denken dat ze er dan op deze wijze achter komt. Daarom besloten we om onze familie en vrienden een scheidingskaart te sturen over de ongelukkige gebeurtenis.

Iedereen die de kaart ontvangen had, was gelukkig heel erg meelevend. De kaarten van Fastcards hadden hun werk goed gedaan.We zijn zeer te spreken over de wijze, waarop www.fastcards.nl een bijdrage leverde aan een vreedzame scheiding, precies zoals we gehoopt hadden.