home > Blog - Een nieuw bedrijfspand?

De opening van het nieuwe pand

<< Terug naar overzicht

 

 


uitnodiging voor een nieuw bedrijfspand
 

Ken je dat: dat de zaken van het bedrijf zo goed gaan dat je moet uitbreiden? Nou dat was wat ik voor het laatst had meegemaakt. Ik besloot toen op een gegeven  moment een nieuw pand te openen. Bij de aankondiging van het nieuwe pand raakte iedereen razend enthousiast. De verbouwing van het nieuwe pand verliep vlekkeloos.

De verbouwing verliep wel goed, maar de voorbereidingen voor de opening waren mij wel ontgaan. Het organiseren van de bedrijfsfeest viel onder andere onder de voorbereidingen. En voor een bedrijfsfeest had ik uitnodigingskaarten nodig. Ik had het er een keer met mijn vrouw over, en zij zei dat ik een keer bij Fastcards.nl moest gaan kijken. Dat is dé website voor dit soort gelegenheden vertelde ze mij. Meteen startte ik mijn computer op en opende de website van Fastcards. En inderdaad, mijn vrouw had zonder twijfel gelijk. Fastcards biedt zoveel verschillende uitnodigingskaarten aan dat het voor mij moeilijk was om te kiezen. Uiteindelijk kwam ik er wel uit dankzij wat tips van mijn vrouw. Eenmaal een ontwerp gekozen, ging ik ze meteen bestellen.

Na het weekend kreeg ik allemaal positieve reacties van het personeel. Ze vonden de uitnodigingskaarten heel mooi en een leuke uitstraling hebben. De complimenten bleef ik niet alleen op die zelfde dag te horen, maar ook op het openingsfeest zelf. Ik merkte dat iedereen die de kaart ontvangen had, al een beetje in de feeststemming was door de uitnodigingskaarten. Die waren zo uitnodigende en feestelijk, dat je daar wel vrolijk van wordt. Om die reden zal ik zeker weer bij Fastcards gaan bestellen.