home > Feestdagen > Moederdag

Een leuke kaart voor Moederdag maken en gelijk een bosje bloemen meesturen

Het is binnenkort Moederdag. Wil je een leuke en aparte Moederdag kaart versturen dan vind je bij Fastcards.nl de leukste Moederdag kaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's een prachtige kaart maken. Je kan op diverse manieren Moederdag kaarten maken en ook in vele maten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke kaart. 
Vergeet ook niet dat je gelijk een mooie bos bloemen mee kan sturen of een doos met heerlijke chocolade om je moeder dit jaar eens extra te verwennen.


Blog Moederdag:
 

Zij  is er altijd voor je, helpt je met van alles en je kunt altijd bij haar terecht.
Wat zou je zonder haar moeten?

Voor alles wat deze dames doen is gelukkig al een dag aan hen toegewijd.  Wil jij naast het feit dat deze dag bestaat nog iets extra’s en origineels doen?

Fastcards biedt nu een oplossing om jouw dank eens goed te laten blijken!
Zet je moeder lekker in het zonnetje, verstuur haar een mooie originele kaart en voeg er eventueel een mooie bos bloemen aan toe.

Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is een leuke kaart uit kiezen tussen de Moederdagkaarten. Maak hem persoonlijk door er bijvoorbeeld een leuke tekst, haar naam, of een foto van jullie samen aan toe te voegen. Weet je precies wat haar lievelingsbloemen zijn? Voeg deze toe! Weet je dat niet? De witte rozen uit onze webshop vallen altijd goed in de smaak..

Wij zijn nu al benieuwd naar haar gezichtsuitdrukking als ze het in ontvangst neemt!

Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs: