home > Felicitatiekaarten

Een mooie Felicitatiekaart voor geboorte, huwelijk, verhuisd, etc.

Een felicitatiekaart voor geboorte, huwelijk, 25 jaar getrouwd, rijbewijs, nieuwe woning etc. vindt je hier allemaal. Fastcards heeft voor al deze felicitatie momenten de juiste kaart. Wil je, om wat voor reden dan ook, een leuke en aparte Felicitatiekaart versturen dan vind je bij Fastcards.nl de leukste felicitatiekaarten.

Op allerlei manieren een felicitatiekaart maken

Je kan op diverse manieren felicitatiekaarten maken en ook in vele maten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke felicitatiekaart.

Een aantal toppers uit onze grote collectie felicitatiekaarten

 

Zoals u misschien weet worden er steeds minder kaarten per post verstuurd, wat jammer is.
Met mijn verjaardag vind ik het altijd leuk als mijn hele huis volstaat met kaarten van al mijn familie en vrienden. Dat er steeds minder kaarten worden verstuurd komt doordat mensen hun felicitaties tegenwoordig uiten via internet of per sms.

Nu doe ik het tegenwoordig ook gewoon via internet, maar mijn vrienden en familie ontvangen gewoon een papieren kaartje. Dat komt omdat ik fastcards.nl gebruik, zo stuur je via internet een gewone kaart zonder dat je de deur uit hoeft en zo hou je toch het ouderwetse gevoel van een kaart. Ik vind dat al die kaarten tenslotte een stukje decoratie zijn in je huis met je verjaardag. Want, als ik eerlijk ben krijg ik er niet echt een warm gevoel als iemand mijn een sms’je stuurt voor mijn verjaardag. Ik vind een kaart veel persoonlijker en mooier, sommige zijn zo bijzonder dat je ze bewaart. Dit zie ik met een sms’je niet gebeuren.

Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs:
Persoonlijke felicitatekaarten