home > Felicitatiekaarten > Geslaagd

Maak hier de mooiste geslaagd gefeliciteerd kaart

Er is iemand geslaagd. Wil je een leuke en aparte Geslaagd kaart versturen dan vind je bij Fastcards.nl de leukste Geslaagd kaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's een prachtige kaart maken.

De kaart geslaagd gefeliciteerd is voor iemand met een bijzondere prestatie

Je kan op diverse manieren Geslaagd kaarten maken en ook in vele maten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke kaart.

De examens zijn weer begonnen, een zware tijd voor elke student. Hier heb je je al die tijd op voorbereid, maar vaak moet er in de laatste week toch nog een hoop geleerd worden.

Zo is mijn neefje in de laatste paar weken toch nog even op bijles gegaan want, wat zou het toch zonden zijn als je een jaar blijf zitten. Toen ik zat te denken, wat kan ik nou doen om hem nog meer te motiveren. Nu heb ik hem een succes kaartje gestuurd.  Dat heb ik gedaan via fastcards.nl, zo kon ik er zelf een leuke tekst opzetten en hem natuurlijk heel veel succes wensen. Toen me neefje de kaart had ontvangen belde hij mij gelijk op, hij vond het hartstikke leuk dat hij een kaart kreeg, hij vertelde me dat je tegenwoordig niet meer zo veel kaarten krijgt. Toen heb ik hem ook fastcards.nl laten zien, voor als hij ook een kaart wil versturen zonder dat hij de deur uit hoeft.

Neem ook eens een kijkje op onze blogs: