home > Felicitatiekaarten > Huwelijksjubileum

Maak hier de mooiste gefeliciteerd met jullie trouwdag kaart

Het is zover, ze zijn .... jaar getrouwd of wonen een aantal jaar samen!. Wil je een leuke en aparte Felicitatiekaart voor deze feestelijke trouwdag versturen dan vind je bij Fastcards.nl de leukste huwelijksjubileumkaarten.

Gefeliciteerd met jullie trouwdag

e kan op diverse manieren huwelijksjubileumkaarten maken en ook in vele maten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke felicitatie huwelijksjubileumkaart.

Het is al weer even geleden dat jullie elkaar ontmoet hebben maar het lijkt nog als de dag van gisteren. Mijn opa en oma zijn alweer 50 jaar getrouwd en zijn nog steeds even gelukkig als op de dag dat zij elkaar ontmoet hebben. Wat is het toch mooi om te zien hoe lang mensen bij elkaar kunnen blijven, in deze tijd zie je het steeds vaker dat mensen al na een aantal jaren gaan scheiden. Maar we gaan het nu niet over scheiden hebben, we gaan het hebben over het 50 jarige huwelijk van mijn opa en oma. De hele familie is uitgenodigd om mee te gaan voor een weekendje in een groot huis in het bos waar wij met z’n allen zullen overnachten. Ze hebben hele leuke uitnodigingskaartjes gestuurd met een foto van hun zelf er op met een heel leuk ontwerp. Ik vroeg mij af waar ze die hadden laten maken, aangezien ik hun ook nog een felicitatiekaartje wil sturen om ze te feliciteren met hun 50 jarige huwelijksjubileum. Mijn oma vertelde mij dat ze de uitnodigingskaarten had laten maken op fastcards.nl, ze had een tip gekregen van een oude vriendin die ze al kent vanaf het begin dat mijn opa en oma getrouwd waren. Ik ben toen gaan kijken op Fastcards en zag dat er zo veel keus was dat ik het moeilijk vond om te kiezen maar het is me toch gelukt om een leuke kaart te vinden.

Laat ze nog vele jaren van elkaar genieten en op naar het 60 jarige huwelijksjubileum!

Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs:
50 jaar getrouwd