home > Felicitatiekaarten > In verwachting

Maak hier de mooiste gefeliciteerd zwanger kaart

Zij is in verwachting en dat is een felicitatie waard. Wil je een leuke en aparte In Verwachting kaart versturen dan vind je bij Fastcards.nl de leukste In Verwachting kaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's een prachtige kaart maken.

Gefeliciteerd zwanger kaarten zijn er in diverse maten

Je kan op diverse manieren In Verwachting kaarten maken en ook in vele maten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke in verwachting kaart.

 
Ik ging van de week even bij me zus op visite. Tijdens de koffie vond ik toch dat ze er een beetje ongemakkelijk bij zat. Ze vroeg of ik een tweede bakje koffie wilde, zei ik natuurlijk ja. Ze kwam alleen niet terug met een bakje koffie, maar met een paar babyschoentjes. Toen wist ik het, ze was zwanger. Gelijk een lekker gebakje gegeten en natuurlijk heel hartelijk gefeliciteerd. Toen ik daarna thuis was gekomen ging ik toch nog maar even het internet op, een felicitatie zonder kaart voelt toch nog niet helemaal compleet. Op fastcards.nl had ik toevallig nog een leuke kaart in mijn eigen collectie staan, alleen even wat tekst en kleuren aanpassen en ik was alweer klaar.
 
Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs: