home > Felicitatiekaarten > Nieuwe baan

Maak hier de mooiste gefeliciteerd met je nieuwe baan kaart

Je kent iemand die een nieuwe baan heeft gekregen en dat is een felicitatie waard. Wil je een leuke en aparte Nieuwe Baan kaart versturen dan vind je bij Fastcards.nl de leukste Nieuwe Baan kaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's een prachtige kaart maken.

Gefeliciteerd met je nieuwe baan kaarten maken je blij

Je kan op diverse manieren Nieuwe Baan kaarten maken en ook in vele maten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke nieuwe baan kaart.

 
Zoals u weet is het nog steeds lastig om aan een baan te komen. Zo is mijn neef 2 jaar werkeloos geweest. Ik zag ook aan hem dat hij op een gegeven moment geen zin meer had om een baan te zoeken, als je zo vaak wordt afgewezen heb je na een tijdje ook geen motivatie meer. Gelukkig heeft hij laatst een baan gevonden, geen droom baan maar iets is beter dan niet. Hij kreeg ook gelijk een jaar contract, dat zie je ook niet vaak meer. Dat was voor ons genoeg reden voor een feestje. Ook had ik hem gelijk een kaartje gestuurd, om te uiten dat ik toch wel trots ben dat hij een baan heeft gevonden. Nu hij weer aan het werk is, zie ik ook dat als je een dagbesteding heb je leven veel leuker is.
 
Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs: