home > Felicitatiekaarten > Pensioen

Maak hier de mooiste gefeliciteerd kaart pensioen

Je kent iemand die met pensioen gaat en dat is een felicitatie waard. Wil je een leuke en aparte Pensioen kaart versturen dan vind je bij Fastcards.nl de leukste Pensioen kaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's een prachtige kaart maken.

Met een kaart pensioen kan je op een leuke manier iemand feliciteren

Je kan op diverse manieren Pensioen kaarten maken en ook in vele maten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke gestopt met werken kaart.

 
Mijn vader is sinds kort met pensioen gegaan. Na al die jaren hard werken was hij wel toe aan wat rust en ontspanning. Want dat had hij wel verdiend van het harde zwoegen. En om hem dat te laten weten leek het mij wel leuk om hem een kaartje te sturen.

Alleen vind ik het erg moeilijk om een leuke kaart uit te kiezen. De een was te saai en de ander was dan weer te somber. Nadat ik diverse zoektermen in Google ingetikt had, kwam ik op fastcards.nl terecht. Daar hadden ze zo veel verschillende wenskaarten voor iemand die met pensioen is gegaan. Het verbaasde mij compleet. Ik bestelde meteen een pensioenkaart en verstuurde die naar mijn vader.

Die zelfde week kreeg ik een telefoontje van hem. Hij wou mij bedanken voor de hele leuke kaart. Dat gaf hem toch dat extra gevoel dat hij met pensioen is. Ik weet niet wat ik zonder Fastcards had moeten doen. Dankzij hun uitgebreide collectie kon ik toch nog een leuke pensioenkaart voor mijn vader vinden.
 
Neem ook eens een kijkje op onze blogs: