home > Felicitatiekaarten > Rijbewijs

Maak hier de mooiste gefeliciteerd met je rijbewijs kaart

Het is zover, het rijbewijs is gehaald!. Wil je een leuke en aparte Felicitatiekaart voor het halen van een rijbewijs versturen dan vind je bij Fastcards.nl de leukste rijbewijskaarten.

Gefeliciteerd met je rijbewijs kaarten zijn leuk voor iedereen met een rijbewijs

Je kan op diverse manieren rijbewijskaarten maken en ook in vele maten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke felicitatie rijbewijskaart.

 

Mijn nichtje  is een jaar geleden 16 geworden en dat betekent dat ze al mag lessen voor haar autorijbewijs. Ik weet nog goed dat ze de eerste keer weg reed, z’n klein meisje in zo grote auto. Laatst kreeg ik bericht dat za als was geslaagd. Ik heb voor haar een leukefelicitatie kaart gemaakt op fastcards.

Nu ze haar rijbewijs heeft wil ze natuurlijk rijden, helaas mag dit alleen onder begeleiding. Dus ze kwam naar me toe of wij niet samen een stukje wilde rijden. Eerst zag ik hier tegen op, ze is nog niet zo ervaren en ik ben erg zuinig op me auto. Ik heb het toch gedaan, want ze heeft tenslotte haar rijbewijs en het lijkt me ook niet goed voor het zelf vertrouwen als je niet in iemands auto mag rijden. Toen we aan het rijden waren verdween al mijn spanning, het leek wel alsof ze haar rijbewijs al jaren had. Voor ons allebei was dit een geslaagd ritje.

Neem ook eens een kijkje op onze blogs: