home > Felicitatiekaarten > Zwemdiploma

Maak hier de mooiste gefeliciteerd zwemdiploma kaart

Er is iemand geslaagd voor het zwendiploma. Wil je een leuke en aparte Geslaagd kaart versturen dan vind je bij Fastcards.nl de leukste Geslaagd zwemdiploma kaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's een prachtige kaart maken.

De kaart gefeliciteerd zwemdiploma is voor iemand om trots op te zijn

Je kan op diverse manieren Geslaagd kaarten maken en ook in vele maten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke kaart.


Je weet het vast zelf nog wel, zwemles, met de bus naar het zwembad samen met je klas. Het hele jaar door krijg je zwemles en op het eind moet je afzwemmen voor je zwemdiploma. Wat was je toch blij dat je je A-diploma behaalde! Nu is het de beurt aan je broertje. Hij heeft het er al de hele week over, ik ga volgende week afzwemmen!. Vol vreugde komt hij naar je toe, kijk mijn diploma, hij heeft het gehaald hoor. Nu is het natuurlijk leuk om hem te feliciteren met zijn zwemdiploma, op Fastcards hebben wij hier een leuke kaart voor, klik op de kaart en pas de tekst zo nodig aan. En vergeet niet om samen met de kleine zwemmer naar het zwembad te gaan, hij wilt je vast laten zien wat hij geleerd heeft.