Zelf fotokaart maken

Het maken van een fotokaart bij Fastcards in leuk en makkelijk. Fotokaarten zijn zeer gewild. En wat is er nu leuker dan een kaart te ontvangen of versturen met je eigen foto er op? Zo maak je je kaart nog persoonlijker.

Bij Fastcards maak je unieke fotokaarten. Zowel de voorzijde, als de linker en rechter binnenzijde kunnen worden voorzien van je eigen foto’s of afbeeldingen. Je kan zelfs meerdere foto’s kwijt. Zo kan je bijvoorbeeld een leuke Jumbokaart met een fotocollage maken.

KAART MET EIGEN ONTWERP – FOTOKAART MAKEN

Het hoeft natuurlijk niet op te houden bij fotokaarten. Heb je zelf met een eigen programma leuke kaartjes ontworpen en wil je deze versturen via Fastcards? Ook dit is mogelijk. Je behandeld deze zoals je ook een fotokaart behandeld. Je kan ze zelfs opslaan in een eigen categorie. Zo kan je altijd een origineel kaartje sturen waar je trots op kunt zijn.

AAN DE SLAG MET UW EIGEN FOTO’S VOOR DE MOOISTE KAARTEN

Er zijn meerdere manieren om een kaart met een eigen foto te maken.

1. Begin met een lege kaart en voeg daarin eerst één of meerdere foto toe. Daarna kunt u b.v. kiezen voor een leuke rand door op een foto te klikken en dan bovenin op frames te klikken en een fotorand uit te kiezen. Daarna nog een tekst toevoegen en uw fotokaart is klaar.

2. In onze collecties kaarten zitten vaak kaarten met een foto als voorbeeld. Kies één van deze kaarten en haal onze voorbeeld foto weg en plaats uw eigen foto daarvoor in de plaats.

3. Een leuke manier om een kaart te maken met 1 of meer foto’s is de volgende. Begin met een lege kaart

Kies een uw (lege) kaart

Lege kaart 15x15