Een jubileum van je bedrijf of een personeelslid moet je natuurlijk vieren. En dat doe je niet alleen! Hoog tijd dus om een jubileumkaart te maken voor de aankondiging van het jubileum.

✔ Maak je eigen jubileumkaarten

✔ Gemakkelijk en snel aan te passen

✔ Verstuur ze direct!

Vier je succes!

Zeg nou zelf: een jubileum is niet niks. Of je bedrijf nu 5, 10 of 25 jaar bestaat of dat een medewerker al 30 jaar bij je in dienst is; dat zijn mijlpalen om bij stil te staan. Iedere mijlpaal is er eentje en is hét moment om terug te kijken op behaalde successen en geleerde lessen.

Successen moet je vieren met iedereen die daarin meedeelt. Een jubileumkaart is daarom wel op zijn plaats. Op deze pagina kies je uit verschillende ontwerpen die je via onze online editor helemaal naar jouw smaak aanpast.

Maak zelf je jubileum kaart

Steeds minder mensen sturen tegenwoordig een kaartje. En dat terwijl we het allemaal hartstikke leuk vinden om er eentje te ontvangen! En wat is er nu nog leuker dan een jubileum kaart ontvangen, met bijvoorbeeld een uitnodiging voor een jubileumfeest of felicitatie met 20 jaar trouwe dienst? Juist: een jubileum kaart die je zelf hebt ontworpen.

Ga voor een persoonlijke touch!

Via Fastcards maak je dus makkelijk een persoonlijke jubileum kaart, helemaal naar jouw smaak. Kies een van de ontwerpen en pas hem vervolgens aan in onze online editor. Voeg een persoonlijke, toepasselijke tekst toe en doe andere aanpassingen zodat je jouw perfecte jubileum kaart helemaal zelf maakt.

Maak en verstuur je jubileumkaarten via Fastcards

Fastcards maakt niet alleen jouw ideale jubileumkaarten, we versturen ze ook! Het hele proces verloopt als volgt:

  1. Kies je jubileumkaart
  2. Vervolgens personaliseer je hem
  3. Vul de adressen van de ontvangers in
  4. Betaal veilig via een van de beschikbare methodes

Voor mekaar! Al in 4 simpele stappen versturen we jouw zelfgemaakte jubileumkaart naar de door jou opgegeven adressen.

Kunnen we helpen?

Zit je nog met vragen of kom je er zelf niet helemaal uit? Het team van Fastcards helpt je graag op weg. We zijn bereikbaar via onderstaand nummer en e-mailadres.