Welkom bij Fastcards.nl, dé online kaartenwinkel waar je de leukste kaarten kunt maken en versturen! Onze website is opgericht met als doel om het versturen van kaarten weer hip en trendy te maken. We geloven namelijk dat er niets zo persoonlijk is als het ontvangen van een leuke kaart in de brievenbus.

Bij Fastcards.nl kun je kiezen uit een ruim assortiment aan kaarten voor verschillende gelegenheden. Of je nu een verjaardagskaart, bedankkaart, beterschapskaart of zomaar-kaart wilt versturen, bij ons vind je altijd wel iets dat bij jou en de ontvanger past. Bovendien kun je de kaarten helemaal naar eigen wens aanpassen met eigen foto’s en teksten. Zo maak je jouw kaart extra persoonlijk en uniek.

Het versturen van kaarten bij Fastcards.nl is bovendien heel eenvoudig en snel. Je hoeft niet meer naar de winkel om een kaart te kopen en vervolgens naar de brievenbus te lopen om hem op de post te doen. Bij ons kun je alles vanuit huis regelen: je kiest je kaart, voert je persoonlijke tekst in en wij zorgen ervoor dat de kaart op de juiste dag bij de ontvanger wordt bezorgd.

Onze website is opgericht in 2005 en sindsdien hebben we duizenden klanten blij kunnen maken met onze kaarten. We zijn dan ook erg trots op onze positieve reviews en hopen nog vele mensen te kunnen verblijden met onze kaarten in de toekomst.

Heb je nog vragen over onze website of onze kaarten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!