home > Andere verzend momenten > Beterschap

Is er iemand ziek, stuur dan een mooie beterschapskaart

Er is iemand ziek. Wil je een mooie Beterschap kaart versturen dan vind je bij Fastcards.nl de juiste Beterschap kaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's een prachtige kaart maken.

Maak iets bijzonders van je beterschapskaart

Je kan op diverse manieren Beterschap kaarten maken en ook in vele maten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke beterschap kaart.

 
Het was een rustige morgen, totdat ik een telefoontje van het ziekenhuis kreeg en ik kreeg te horen, dat mijn oom in het lokale ziekenhuis was opgenomen. Snel stapte ik samen met mijn familie de auto in en we vertrokken.

Voordat wij ons gingen aanmelden bij de balie, bezochten we eerst het ziekenhuiswinkeltje. Daar kochten we een beterschapskaart met een bosje bloemen. Vanaf de balie werden we naar de kamer van mijn oom begeleid. Daar troffen wij hem aan in het gips. Het was pijnlijk om hem zo te zien. Hij kon nauwelijks zijn hoofd omdraaien om zo te kijken wie er allemaal in zijn kamer waren.

Heel voorzichtig legden we de beterschapskaart en het bosje bloemen op een nachtkastje naast zijn bed. Helaas moesten we snel weg van de verpleegster, want hij had wel voldoende rust nodig. Met een brok in onze keel verlieten we het ziekenhuis. We vonden het namelijk erg naar om hem zo te zien. De volgende morgen werden we door een verpleegster van het ziekenhuis gebeld dat hij de kaart gelezen had. Ze vertelde dat hij door de kaart even vergeten was dat hij in het gips zat en dat het een stuk beter met hem ging. Dat was dus goed nieuws.

Opgelucht hing ik de telefoon op. Ik vertelde het goede nieuws aan de rest van de familie. Uit nieuwsgierigheid vroeg ik door welk bedrijf de beterschapskaart ontworpen was. Dat bleek dus een wenskaart van Fastcards te zijn. We besloten toen met z’n allen om in het vervolg vaker wenskaarten bij Fastcards te gaan bestellen.
 
Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs: