home > Andere verzend momenten > Condoleance

Iemand condoleren, maak een stijlvolle condoleance kaart

Wil je een stijlvolle Condoleance kaart versturen dan vind je bij Fastcards.nl een ruime keuze Deelnemingskaarten kaarten. Met de condoleancekaarten van Fastcards kan je iemand op een persoonlijke en gepaste wijze condoleren met het verlies van een dierbare.

Grote keuze voor het maken van een condoleance kaart

Er is een grote keuze aan stijlvolle deelnemingskaarten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering.

 

Het leven bestaat uit ups en downs, helaas zit ik een beetje in een down periode. Nadat mijn oma een paar jaar lang van ziekenhuis naar ziekenhuis is gegaan, is ze nu toch overleden. Daar rouw ik natuurlijk om. Het is misschien raar om te zeggen, maar het lucht ook op. Als je iemand zo lang in een ziekenhuis ziet liggen en je ziet ze elke dag een beetje slechter worden. Dan is dit op een gegeven moment de enige uit weg, want beter zullen ze niet meer worden.

Dan moet je opeens alles gaan regelen, de hele familie helpt dan natuurlijk mee. Mijn taak was om iedereen kaart te sturen om ze op de hoogte te brengen van ons verlies. Na lang nadenken en veel herinneringen opgehaald te hebben, besloot ik dat ik een rouwkaartwilde met een foto er op. Ik wist dat dit op fastcards.nl kan. Mijn oma was een heel gezellige vrouw die wel van een feestje hield. Dus ik was aan het zoeken naar een gepaste foto maar die kon ik eigenlijk niet vinden, overal stond ze met een biertje of een peuk op. Uiteindelijk bent ik toch voor een gezellig foto gegaan, het was tenslotte wel een foto waar mijn oma echt haar zelf op was. Dat was ook hetgeen wat iedereen op de condoleance tegen mij zei. Daar was ik blij mee, want ik had toch ergens het gevoel dat het niet een gepaste foto was. 

Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs: