Leuke en aparte liefdeskaart maken om je liefde te betuigen

Ben je verliefd of wil je laten weten dat je gek bent op iemand en daarvoor een leuke, bijzondere of aparte kaart versturen, dan vind je bij Fastcards.nl de mooiste liefdeskaarten. Je kan deze liefdeskaarten op diverse manieren gebruiiken en ook in vele maten.

Je liefdeskaart kan ook anoniem, dat maakt het spannender

Na het maken van je liefdeskaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke liefdeskaart.


Blog: Ik vind je lief!

Ik ben 16 jaar samen met mijn grote liefde en bijna 15 jaar getrouwd. Na al die jaren voel ik nog steeds vlinders als ik aan hem denk, sturen we elkaar dagelijks een lief whatsapp'je en bellen we zomaar even om tegen elkaar I love you te zeggen. Hij is mijn liefde, mijn maatje, mijn klankbord, mijn schouder, steun en toeverlaat, gewoon mijn allessie.

Iedereen op de wereld gun ik oprecht zo'n allessie. Volgens www.worldometers.info kijk ik naar de cijfers en per seconde groeit het aantal inwoners op onze wereldbol. Terwijl ik dit tik zijn dat er 63.492.666. Deze site is trouwens zo ie zo erg leuk als je cijfers wilt weten over de wereldbevolking, overheid en economie, samenleving en media, milieu, voedsel, water, energie en gezondheid. Ik was er wel van onder de indruk in ieder geval. Maar dat terzijde. Als ik nu het totaal aantal mensen deel door 2 dan kunnen we er 31.746.333 stelletjes van maken. In deze cijfers zitten natuurlijk ook kinderen, dus haal er voor het gemak een paar miljoen vanaf, dan zou je toch denken dat er voor een ieder van ons wel een love of your life tussen zou zitten.

In de regel gebruiken we Valentijnsdag om elkaar de liefde te verklaren en als we getrouwd zijn op onze trouwdag, maar ik ben er erg voor om dat iedere dag te doen. Gewoon kleine dingetjes, vragen hoe de dag is geweest, net doen of je nog geen kus hebt gehad en dan na het zoenen zeggen "nee die herinner ik me niet vandaag", naast elkaar op de bank zitten en ook eens een film kijken die jouw interesse niet heeft. Wat inschenken voor elkaar waarbij jij het initiatief neemt, je niet ergeren aan dingen. Een appje sturen met iets liefs, gewoon eens bellen om elkaars stem even te horen, ook als je niets bijzonders te vertellen hebt. Allemaal kleine dingetjes die er toe doen. Ik maak bijvoorbeeld weleens een gedichtje, zomaar spontaan. Het rijmt dan misschien voor geen meter, maar het komt wel uit mijn hart. Die stop ik dan in zijn jaszak of broodtrommel.

Met regelmaat ga ik ook naar fastcards, ik zoek dan een leuke kaart uit in de categorie andere verzendmomenten en dan liefde. Ik pas de voorbeeldtekst aan in wat ik graag erop wil zetten en stuur deze dan naar zijn werk. Leuke post, vooral een verrassing naast rekeningen en blauwe brieven :) Ik vermoed dat alle stellen die het zo lang volhouden met elkaar en nog het geluk hebben samen te kunnen en mogen zijn, deze tips allang ter harte hebben genomen.

Het zijn de kleine dingen die het vuurtje wakkerend houdt...niet de diamanten, gouden sieraden en sjieke auto's.......

Blog De zomer:

De zomer komt steeds dichterbij, dat betekent lange dagen en (hopelijk) veel zon.
Tijdens de zomermaanden, juni, juli, augustus zijn mensen in Nederland over het algemeen vrolijker dan de koude winter periode. Dit komt doordat mensen vrolijk worden van de zon en ook sneller verliefd worden. Dit kan natuurlijk een aanleiding zijn om een leuke kaart naar iemand te sturen, bijvoorbeeld aan je vakantieliefde die je hebt leren kennen tijdens je vakantie in Spanje of gewoon in Nederland, misschien wel voor een tuin/barbecuefeest. Misschien wel een leuk kaartje om iemand een fijne zomer te wensen of zomaar omdat je die gene gewoon heel lief vind. Er is altijd wel een gelegenheid om iemand een kaartje te sturen om te laten zien dat je om die gene geeft en wat die persoon aan wie je het kaartje stuurt ook een fijn en warm gevoel geeft, een beetje als een zomer dus!

De zon zorgt er ook voor dat mensen in 10 minuten honderd keer zoveel vitaminen D produceert dan via voeding die je binnen krijgt, de zon is dus ook nog goed voor je gezondheid. Mensen krijgen meer energie en voelen zich minder depressief door ze zon, je gaat langer lopen met de hond als het mooi weer is en pakt sneller de fiets naar het werk. 

Met andere woorden, LAAT DE ZOMER MAAR KOMEN!

 

Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs: