Leuke en aparte kaarten maken om iemand op te kikkeren

Zit iemand in de zorgen en wil hem of haar troosten en daarvoor een leuke, bijzondere of aparte kaart versturen, dan vind je bij Fastcards.nl de mooiste opkikkerkaarten. Je kan deze opkikkerkaarten op diverse manieren gebruiiken en ook in vele maten. Na het maken van je opkikkerkaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel succes met het maken van je eigen unieke opkikkerkaart. 


Blog Helaas weer gezakt voor z'n rijbewijs:

Vandaag is m’n kleinzoon helaas weer gezakt voor het praktijkexamen voor z’n rijbewijs. Volgens z’n rijschool rijdt hij goed en zelf zegt hij ook dat hij goed kan rijden. Heel vervelend natuurlijk tweemaal zakken en dan precies op het zelfde, terwijl het met autolessen altijd goed gaat. Misschien zijn het dan toch de zenuwen die dan toeslaan. Hij heeft er geen zin meer in maar hij moet nog even doorzetten, ze zeggen altijd: 3 keer is scheepsrecht. Ik herinner me nog wel dat m’n zus er 5 keer over gedaan heeft om haar rijbewijs te halen, die maakte zich altijd veel te druk om examens. Het maakt niets uit ook al doe je er 8 keer over, ooit haal je hem. Ik merkte het al aan de telefoon, hij voelde zich er best rot over, je merkt het ook aan hem, hij wilt z’n rijbewijs zo graag hebben voor de zomer. Lekker met z’n vrienden met de auto naar het strand of naar een andere stad in Nederland, er lekker op uit met z’n allen. Hij had het er al over: oma, als ik vandaag m’n rijbewijs heb gaan we samen een eindje rijden. Natuurlijk voel je dan wel even de zenuwen, een jonge jongen die net z’n rijbewijs heeft gehaald, gaat dat wel goed? Maar daar vertrouw ik natuurlijk wel op, het is tenslotte m’n kleinzoon. Maar dat gaat nu nog even niet gebeuren, het duurt nog wel even tot hij weer kan afrijden, aangezien de wachtrij langer wordt omdat het bijna zomer is en iedereen z’n rijbewijs wilt halen.

Maar voordat het zo ver is wil ik hem natuurlijk even opvrolijken, om te laten zien dat het zakken voor je rijbewijs niet het einde van de wereld is. Ik heb wel eens vaker kaarten besteld op Fastcards en kon me nog herinneren dat ze een categorie, andere verzend momenten hebben. Hier in staan opkikkerkaarten, misschien helpt dat een beetje om het zakken te vergeten. 

Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs:
Helaas weer gezakt voor z'n rijbewijs
Tips over Andere verzend momenten