Leuke en aparte sorry kaart maken om sorry te zeggen

Heb je spijt en wil je iemand excuses maken en een bijzondere Sorry kaart versturen dan vind je bij Fastcards.nl de mooiste sorry kaarten. Je kan deze kaarten op diverse manieren maken en ook in vele maten.

Welgemeende excuses met een sorry kaart van Fastcards

Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel succes met het maken van je eigen unieke sorry kaart.


Blog Het Spijt me:

Een tijdje geleden had ik flinke ruzie met mijn broer. We konden elkaar toen niet uitstaan en wisselden woorden uit, waarvan ik nu spijt heb. Ik wil hem daarom ook laten weten dat het mij nu ook echt spijt. Alleen dacht ik ,dat een ‘eenvoudige’ sorry niet voldoende was. Het moest even wat uitgebreider zijn, specialer zelfs.

Mijn idee was om hem een kaart te sturen waarop staat, dat het mij heel erg spijt. Een kaart waarbij hij het gevoel krijgt, dat ik het echt meen uit het diepste van mijn hart. Alleen vond ik het erg lastig om een goede wenskaart te vinden. De meeste kaarten waren net niet wat ik zocht. Gelukkig kreeg ik een tip om bij Fastcards te gaan kijken. Diezelfde dag keek ik op hun website en ik keek mijn ogen uit. Nadat ik mijn keuze had gemaakt, schreef ik mijn verhaal op en betaalde en verzond mijn bestelling.

Die zelfde week kreeg ik een telefoontje van mijn broer. Hij had de sorry-kaart ontvangen en waardeerde het gebaar. Verder vertelde hij, dat hij aan de wenskaart kon zien dat ik het echt meende. Mijn plan was dus gelukt. Ik ben daarom Fastcards hier erg dankbaar voor. Hopelijk hoef ik niet vaker een sorry-kaart te versturen, maar mocht dat wel het geval wezen dan bestel ik die zeker bij Fastcards.

Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs: