home > Andere verzend momenten > Welkom thuis

Leuke en aparte kaarten maken om welkom thuis te wensen

Wil je iemand (of meerdere personen) die weg is geweest en weer thuis komt een leuke, bijzondere of aparte kaart sturen, dan vind je bij Fastcards.nl de mooiste welkom thuis kaarten. Je kan deze welkom thuis kaarten op diverse manieren gebruiken en ook in vele maten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke welkom thuis kaart.


Blog Welkom thuis:

Mijn opa en oma zijn al een tijdje met pensioen, dus gaan ze elk jaar 3 maanden op vakantie met hun boot. Nu wij een klein kindje hebben zoeken we ze vaak op als ze op vakantie zijn. Die kleine  vindt het geweldig, lekker roeien of zwemmen en natuurlijk is naar opa en oma gaan altijd een feest.

Toen hun vakantie bijna over was vond onze kleine man het wel een leuk idee om ze thuis op te wachten en ze een warm welkom te heten. Dat gaat zoals u misschien wel weet gepaard met een mooie tekening en kaart. Alleen dit keer wilde ik het net even anders doen, dus ik had de prachtige tekening in gescanden ben toen naar fastcards.nl gegaan, daar de tekening weer geüpload en nu hebben wij een prachtige zelfgemaakte welkom thuis kaart en die kleine jongen vond het helemaal geweldig om zijn eigen tekening terug te zien op een kaart. Opa en oma stonden er weer is verbaast van wat tegenwoordig al allemaal mogelijk is vanuit je luie stoel achter je computer.

Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs: