Zomaar leuke en aparte kaarten maken

Wil je iemand zomaar een leuke, bijzondere of aparte kaart sturen, dan vind je bij Fastcards.nl de mooiste zomaarkaarten. Je kan deze zomaarkaarten op diverse manieren gebruiken en ook in vele maten. Na het maken van je zomaarkaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke zomaarkaart.

 

Het valt mij de laatste tijd op dat ik niet meer zoveel kaartjes krijg. Ik kreeg het idee dat kaartjes misschien een beetje uit de mode waren. Om dit te testen besloot ik een paar vrienden van mij gewoon is een kaart te sturen, zomaar zonder aanleiding.

Ik kreeg hier leuke reacties op. Ik vroeg aan mijn vrienden waarom ze dan zelf nooit een kaartje sturen. Meestal kreeg ik het antwoord dat ze daar helemaal geen tijd voor hadden en moesten ze de deur uit, kortom het was allemaal te veel moeite.
Toen besloot ik mijn “geheim” prijs te geven. Je hoeft namelijk helemaal niet de deur uit. Je kan gewoon vanuit je luie stoel even naarfastcards.nl gaan. Daar een kaart uitzoeken, vervolgens kan je alles met die kaart doen en laten wat je wil qua lay-out. Je hoeft hem zelfs niet eens in de brievenbus te gooien, je kan hem rechtstreeks naar de geadresseerde sturen. Het is best leuk dat ze het nu weten, want ik krijg nu te pas en te onpas een kaart op de mat. Meestal krijg ik de kaarten, omdat ze even niets de doen hebben en dan gaan ze eenkaartje ontwerpen. Is de kaart dan helemaal naar wens, dan krijg ik hem gegarandeerd de volgende dag op de mat. Je zou wel kunnen stellen dat ik in mijn vriendengroep een nieuwe rage heb losgemaakt.

Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs: