home > Troost & Verdriet > Troost & Verdriet

Troost en Verdriet kaarten

Er zijn situaties dat het best moeilijk is om een kaart met een mooie veelzeggende tekst te vinden. Wat kan je zeggen op een kaart om iemand te troosten bij een miskraam of als je medeleven wil betuigen bij het overlijden van een kindje. Iemand wordt dement of de relatie is verbroken van je beste vrienden of iemand is ernstig ziek, wat zeg je dan.....
In deze categorie met Sterkte & Troost kaarten proberen wij u wat ideeën te geven voor prachtige en stijlvolle kaarten met een mooie tekst.


Blog In een dip:

Mijn vriendin zat de afgelopen week in een dip. Ze was heel erg depressief. Ik had van alles en nog wat geprobeerd. Ik stuurde haar chocolaadjes, een knuffelbeertje en nog veel meer. Maar het was allemaal tevergeefs. Het was op een gegeven zo erg, dat ik er zelf een beetje depri van raakte.

Een van mijn broers kreeg er genoeg van, om mij zo te zien. Hij zei tegen mij dat er snel iets moest gebeuren, want het kon zo niet langer. Als tip gaf hij mij een site, namelijk de website van Fastcards. Ik ging meteen kijken. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want ze hadden van alles en nog wat, waarvan ik dacht “Ja, daar kan ik wel wat mee”.  Nog voordat de avond voorbij was had ik mijn vriendin een wenskaart gestuurd met een doos vol heerlijke bonbons erbij. De vrolijke kaart vond ik in de categorie “Specials” en vanaf daar in een subcategorie “Opkikker”.

Later die week kwam ze bij mij langs en omhelsde ze me en kreeg ik een dikke pakkerd op mijn wang. Ze zei dat de schattige poesjes op de kaart haar helemaal blij maakten en ze vergeten was,waaromze in een dip zat. Ik was stomverbaasd,  hoe snel dat over was gegaan na de opkikkerkaart van Fastcards. Wel kan ik zeggen dat ik heel blij ben dat het zo snel is gegaan, ik denk daarom ook dat het niet beter opgelost had kunnen worden.
 
Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs:
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: