home > Trouwkaarten

Kies uit een van de vele trouwkaarten voor de mooiste dag van je leven

Jullie gaan trouwen, dit moet natuurlijk iedereen weten. Is de trouwdatum al bekend, dan kun je het iedereen laten weten doormiddel van een kaartje. Wil je een leuke en aparte trouwkaart versturen, dan vind je hier de leukste trouwkaarten. Ook kan je natuurlijk met foto’s van jou en je partner samen een prachtige kaart maken.

Trouwkaarten op allerlei manieren maken

Je kan op allerlei manieren een trouwkaart maken en natuurlijk ook in vele maten. Kies een ontwerp en vermeld de trouwdatum en trouwlocatie aan de voorzijde of binnenzijde van jouw trouwkaart. Wij van Fastcards wensen jullie alvast een fantastisch huwelijk toe, mogen jullie samen heel gelukkig worden.


Blog Bruiloft:
 
Afgelopen vrijdag had ik een bruiloft.
Het was echt super geregeld, eerst werd de bruid thuis opgehaald in een mooie auto om vervolgens naar het bos te gaan, om daar te trouwen. Ze hadden ook zulk mazzel met het weer, het was de hele week al rot weer en vrijdag klaarde het opeens op, de weer goden waren gunstig gestemd, zeg maar. Toen ze getrouwd waren, gingen ze eerst met familie lekker naar de strand tent om daar te eten. Daar werd ook het feest geven, een zeer geschikte locatie. Rond half 9 kwamen de gasten binnen. Toen uit eindelijk iedereen binnen was werd het feest officieel geopend en zoals dat hoort natuurlijk met een dans. De dans zelf was niet zo bijzonder, ik vond het vooral leuk om te zien hoe gelukkig ze elkaar aankeken. Toen ik aan het kersverse echtpaar vroeg hoe ze het vonden, konden ze alleen heel gelukkig een ja uitbrengen.
 
Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs: