home > Uitnodigingen > Verjaardagsfeest

Maak je uitnodiging verjaardag voor een onvergetelijke verjaardag

huwelijksjubileum 1 jaar getrouwd
huwelijksjubileum 5 jaar getrouwd
huwelijksjubileum 10 jaar getrouwd
huwelijksjubileum 12.5 jaar getrouwd
huwelijksjubileum 25 jaar getrouwd
huwelijksjubileum 40 jaar getrouwd
huwelijksjubileum 50 jaar getrouwd
huwelijksjubileum 60 jaar getrouwd
huwelijksjubileum .. jaar getrouwd

 

Uitnodiging verjaardagsfeest voor alle jaren

Geef je een feest omdat je binnenkort jarig bent en wil je daarom opvallende uitnodigingen sturen, bij Fastcards.nl vind je leuke en aparte uitnodigingskaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's een prachtige kaart maken. Je kan op diverse manieren uitnodigingskaarten maken en in diverse maten.

 

Uitnodiging verjaardag maken voor een geweldig verjaardagsfeest

Hoe: kies een uitnodigingskaart en vermeld de locatie en tijd aan de voorzijde of binnenzijde van je uitnodigingskaart. Bedenk dat alle leeftijden zijn te wijzigen in jouw leeftijd. Fastcards.nl wenst jullie alvast een fantastisch feest.

Blog 06-10-2016

Binnenkort ben ik jarig, de 20e om precies te zijn en dat zijn van die dagen waar ik een dubbel gevoel bij heb. Let wel, het ouder worden vind ik totaal geen issue, maar ik heb gewoon niet zoveel met verjaardagen. Bij een ander vind ik het altijd beregezellig, doe ik mijn uiterste best om een passend kadootje te zoeken voor diegene. Of ik geef wat diegene op zijn of haar wensenlijst had staan natuurlijk. Maar mijn eigen verjaardag...hmmm, niet echt mijn ding.

Als mijn man of één van de kinderen jarig is, dan voel ik een feeststemming. Vroeger hing ik de avond ervoor slingers op, tientallen ballonnen opgeblazen en het geven van de kadootjes vond ik geweldig. De reactie erop vond ik het leukst, nog steeds trouwens....
Toch heb ik me voorgenomen, zeker nadat we in de afgelopen jaren veel van onze geliefden zijn verloren, om het leven te vieren. Men zegt weleens "het leven is een feest maar je moet wel zelf de slingers ophangen", een uitspraak waar ik volledig achter sta.

Daarom heb ik op fastcards in de categorie uitnodigingen verjaardagsfeest een leuke kaart uitgezocht. Een afbeelding waar ik gelijk een feestelijk gevoel bij kreeg en deze heb ik direct naar familie en vrienden gestuurd. Volgens mij is het al een kadootje als je als ontvanger zo'n kaart in de brievenbus mag vinden?

Een wensenlijstje voor cadeau-ideeen heb ik niet, mijn wens is liefde en vrede voor een ieder op de wereld en een beetje extra voor diegene die dat heel hard nodig hebben in deze tijd.