home > Verhuiskaarten

Verhuiskaarten en verhuisbericht met jullie nieuwe adres

Ga je verhuizen en wil je leuke en aparte verhuiskaarten versturen en gelijk iedereen uitnodigen om je nieuwe woning te komen bewonderen, dan vind je bij Uitnodigingskaartmaken.nl de leukste uitnodiging nieuwe woning kaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's van je oude en nieuwe woning een prachtige kaart maken.

Verhuiskaarten maak je op allerlei manieren

Je kan op diverse manieren verhuiskaarten maken en natuurlijk ook in vele maten. Hoe: kies een uitnodiging nieuwe woning kaart en vermeld het (of wijzig het als voorbeeld getoonde) nieuwe adres aan de voorzijde of binnenzijde van je kaart. Na het maken van je kaart kies je de ontvangers uit je eigen adresboek. Uitnodigingskaartmaken zorgt voor een snelle levering bij al je famile, vrienden en kennissen. Uitnodigingskaartmaken.nl wenst jullie alvast een veel geluk in het nieuwe huis.

 
Eindelijk ben ik klaar met die verbouwing, na een jaar elke avond zwoegen in mijn nieuwe huis. Kan ik eindelijk gaan genieten. Nu moet ik er alleen nog voor zorgen dat iedereen weet waar ik nu woon. Ik ging opzoek naar verhuiskaarten, het valt nog niet mee om daar een leuke voor te vinden. Dus besloot ik om het internet maar is op te gaan, om te kijken of daar wel leuke kaarten te bestellen zijn. Fastcards.nl dat was de site waar ik op uitkwam.

Toen ik een geschikte kaart had gevonden, dacht ik even terug aan de verbouwing en aan vrienden die mij daarbij hebben geholpen. Die vrienden die verdienen een extraatje. Ik keek nog even verder op de site en kwam de bedankkaarten tegen, precies wat ik zocht. Het mooie daarvan is dat ik er zelfs een cadeau bij mee kon doen. De perfecte manier om mijn dankbaarheid te uit
 
Neem ook eens een kijkje op onze blogs: