Ben je op zoek naar een verjaardagskaart voor een vrouw? Dat doe je het beste met een gepersonaliseerde, zelf ontworpen kaart van Fastcards. Zo zet je je moeder, tante, vriendin of een andere vrouw extra in het zonnetje op haar speciale dag.

✔ Ruime keuze verjaardagskaarten voor vrouwen
✔ Gemakkelijk en snel te personaliseren
✔ Direct te versturen

Hiep, hiep, hoera!

Tegenwoordig maken we het onszelf al snel (te) gemakkelijk wanneer iemand jarig is: een appje met een felicitatie en een wirwar van emoticons verstuur je snel en makkelijk. Een verjaardagskaart laat echter zien dat je de tijd hebt genomen voor de jarige jet. Dat maakt een ouderwetse verjaardagskaart des te leuker. Eentje die je speciaal voor de jarige hebt ontworpen! Fastcards zorgt voor die persoonlijke touch.

Zelf verjaardagskaart vrouw ontwerpen

Via Fastcards kun je alle kanten op wat betreft het ontwerp van je verjaardagskaart voor een vrouw. Zodra je een geschikte kaart hebt gevonden, ga je aan de slag in de editor. Personaliseren is mogelijk door:

  • afbeeldingen toe te voegen
  • een persoonlijke tekst te schrijven
  • extra decoraties toe te voegen
  • de lay-out van de verjaardagskaart aan te passen
  • de achtergrond te bewerken

Je kan dus alle kanten op met onze kaarten. We weten zeker dat je met een van onze kaarten de dag van de jarige extra opfleurt.

Verjaardagskaart vrouw versturen

Hoe verstuur je een verjaardagskaart voor een vrouw via Fastcards? Heel simpel:

  1. Je kiest een verjaardagskaart
  2. Vervolgens personaliseer je hem naar eigen smaak
  3. Vul het adres van de jarige in
  4. Betaal hem veilig via een van onze betaalmethodes

That’s it! Fastcards drukt je kaart en verzendt hem naar de jarige jet.

Heb je nog vragen?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen over onze verjaardagskaarten voor vrouwen? We horen het graag. Neem contact met ons op via onderstaande buttons.