home > Verjaardagskaarten

Een leuke Verjaardagskaart maken voor allerlei leeftijden

Er is er één jarig, hoera, hoera! Dat kun je wel zien en dat is..

Is er binnenkort iemand jarig? Dan stuur je natuurlijk een leuke felicitatiekaart want die persoon is namelijk maar één keer in het jaar jarig en mag op zijn verjaardag best verrast worden met een leuke verjaardagskaart. Je kan kiezen voor een verjaardagskaart met allerlei afbeeldingen of juist de leeftijd van de jarige op de kaart. Je kan natuurlijk ook met je eigen foto’s een prachtige kaart maken, bijvoorbeeld met een foto van jullie samen tijdens een vakantie of een grappig moment waar alleen jullie van weten waar het over gaat.

Verjaardagskaart maken op allerlei manieren

Je kan op allerlei manieren een gepaste verjaardagskaart maken voor de jarige en ook in vele maten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt er voor dat de kaart snel geleverd word. Fastcards wenst je veel plezier met het maken van je eigen unieke verjaardagskaart. Een tip: Zet al meerdere verjaardaskaarten klaar op Fastcards en vergeet zo nooit meer een verjaardagskaart te versturen. Een verjaardagskaart met een mooi cadeau is ook mogelijk bij Fastcards, bijvoorbeeld met bloemen of chocolade. Ben je toch te laat met het feliciteren? Geen probleem daar heeft Fastcards een prachtige kaart voor.

Een aantal toppers uit onze grote collectie verjaardagskaarten


Blog Een verjaardagskaart voor een personeelslid

Het is fijn om personeel binnen de zaak te hebben. Ze werken hard voor het bedrijf, om zo alles draaiende te houden.  En ik wil ze daarom niet het gevoel geven dat hun inzet niet ondergewaardeerd wordt. Zeker niet als ik dan voor een verjaardag uitgenodigd word, terwijl ik niet kan komen.

Daar zat ik dan, in een diepe gedachtegang achter mijn bureau hoe ik dit ga oplossen. Na een tijdje wist ik het nog steeds niet. In een van de opvolgende dagen hoorde ik een van mijn personeelsleden iets tegen een ander zeggen. Het ging over Fastcards.nl. Het is een website met heel veel goede wenskaarten erop. Meteen ging ik de website bezoeken. Ik opende de site van Fastcards en ja hoor, direct zag ik een verjaardagskaart die ik kon gebruiken. In het binnenwerk schreef ik een leuke boodschap en ik bestelde meteen de verjaardagskaart.

De volgende maandag, twee dagen na de verjaardag, kreeg ik te horen dat hij de verjaardagskaart erg leuk vond. Ook voegde hij eraan toe dat hij het begreep dat ik er niet aanwezig kon zijn. Alles verliep beter dan ik had verwacht. Daarom zal ik zeker in het vervolg weer bij Fastcards bestellen. Zeker als het om een verjaardagskaart gaat.

Neem ook eens een kijkje op onze andere blogs:
Een verjaardagskaart voor een personeelslid
Verjaardagskaarten vinden
Verjaardagsfeest organiseren