Een leuke Verjaardagskaart sarah maken want 50 jaar is wel bijzonder

Zij wordt binnenkort 50 jaar. Wil je een leuke en aparte Sarah kaart versturen dan vind je bij Fastcards.nl de leukste Sarah kaarten. Ook kan je natuurlijk met foto’s een prachtige kaart maken. Je kan op diverse manieren Sarah kaarten maken en ook in vele maten.

Een verjaardagskaart Sarah maken is extra leuk met een foto

Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke sarah kaart.

knop maak hier uw kaart
Dubbel 14x14 cm
Dubbel 14x14 cm
Dubbel 14x14 cm
Dubbel 14x14 cm
Dubbel 14x14 cm
Dubbel 14x14 cm
Dubbel 14x14 cm
Dubbel 14x14 cm

Blog Sarah:
Elk jaar ben je jarig, maar sommige verjaardagen zijn  toch iets specialer. Zo wordt mijn moeder eerdaags Sarah, maar waarom heten we eigenlijk Sarah of Abraham als we 50 worden? Eigenlijk heet je niet zo, maar heb je Abraham of Sarah gezien.
Abraham was één van de drie aartsvaders en Sarah was zijn vrouw. Vroeger werd er opgekeken tegen oudere mensen, zij hadden immers veel levenservaring. Dus als je oudere dan 50 werd hoorden je ook bij deze groep wijze mensen. Dit was een bijbels ritueel en in die tijd was 50 worden ook al best oud en dus ook tijd voor een feestje. Vroeger zag je als vrouw als je 50 werd ook gewoon Abraham, dit is in de jaren ’50 vervangen door Sarah.