Oeps verjaardag vergeten, maak hier je verjaardagskaart te laat

Er is iemand jarig en ben je te laat!. Je bent nooit te laat met een leuke en aparte Te Laat Verjaardagskaart. Je kan op diverse manieren te laat verjaardagskaarten maken en ook in vele maten.

Beter wat later een verjaardagskaart te laat maken dan helemaal niet

Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. Fastcards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke verjaardagskaart. Zet al meerdere verjaardagskaarten klaar op FastCards en vergeet zo nooit meer een verjaardagskaart te versturen.

knop maak hier uw kaart
 
Ken je dat? Dat je 2 dagen te laat aan iemand verjaardag denk. Nou ik wel, ik ben namelijk niet zo goed in het onthouden van verjaardagen en het lijkt wel als of ik er steeds meer moet onthouden. Het lijken ook wel altijd de zelfde te zijn die je vergeet. Als dat weer is gebeurt dan baal ik wel, maar ik stuur altijd nog een kaartje.
Wat wel een voordeel is als je te laat bent, is dat je is uit een heel andere assortiment kaarten kan kiezen. Op fastcards.nl heb je hele leuke kaarten waar de excuses voor het te laat zijn van de verjaardag al op de voorkant staan. Zelf vind ik deze kaarten echt te gek, ze zijn lekker opvallend en daarbij komt nog dat ze op die dag alleen jou kaart binnen krijgen. Zo heb ik het vaak klaar gespeeld dat mijn kaart van vorig jaar nog wel even als gespreksonderwerp van dit jaar kon dienen. En ook al is de kaart te laat de meeste mensen kunnen wel waarderen dat je als nog een kaartje stuurt.