home > Ontdek het gemak van een zakelijk account

Direct bestellen zonder te direct te betalen kan met een zakelijk account van Fastcards.nl

zakelijk account laat uw kaarten onze zaak zijn

Fatscards zakelijk account

Zelf zakelijk kaarten maken?

Enkele voordelen:
- Gratis zakelijk account
- 1 verzamelfactuur
- Eigen bedrijfslogo

Iedereen stelt een kaartje op prijs. Of het nu voor personeel, of zakelijke relaties is, Fastcards heeft de perfecte kaarten voor o.a. alle gelegenheden. Met een zakelijk account bestelt u al uw kaarten en 1 keer in de maand sturen wij u een verzamel factuur. Het grote voordeel is dat al uw bestellingen zonder direct te betalen wel direct worden gedrukt en geleverd. Sneller en makkelijker kan niet. Ook is het mogelijk om uw bedrijfslogo en gegevens op de achterkant van de kaart te drukken.

Een kaart voor elke zakelijke gelegenheid
Bij FastCards vindt u voor elke zakelijke gelegenheid de perfecte kaart. Of het nu gaat om een personeelsfeest, kerstkaarten of een uitnodiging, FastCards heeft het allemaal.

Kaart & Kado
Een leuk cadeau meesturen om de kaart nog persoonlijker te maken is natuurlijk ook mogelijk met een zakelijk account. Denk bij voorbeeld aan een mooi flesje wijn of een bos bloemen. Verras uw relaties vandaag nog en vraag uw gratis account aan!

 

Vul onderstaand formulier in om kosteloos een zakelijk account aan te vragen. Zodra uw account door ons is aangemaakt, ontvangt u van ons een bevestiging per mail met uw inloggegevens.
FastCards Zakelijk voordelen